INICI QUE FEM EXPERIÈNCIA CLIENTS GALERIA   

CONSULTORIA ESCÈNICA:

-Oferim serveis professionals d’enginyeria que inclouen redacció de projectes, suport en la contractació i supervisió en l’execució de qualsevol projecte relacionat amb la Indústria de l’Espectacle, el Mercat Audiovisual i el Disseny d’Il·luminació (arquitectural, museística i espectacular).

En l’àmbit de l’escenotècnia, som experts en redacció i supervisió de projectes d’equipament escènic, maquinària escènica, il·luminació escènica i sistemes audiovisuals. 
En l’àmbit de la il·luminació, oferim un servei especialitzat en projectes, disseny i càlculs d’il·luminació arquitectural i museística, basats en la sostenibilitat energètica i la gestió integral de qualsevol instal·lació d’enllumenat.

Com a empresa de serveis, ens comprometem a trobar la millor solució tècnica i econòmica, preveient les necessitats futures relacionades amb la nova instal·lació o equipament i els seus usos futursAV. CERDANYOLA, 75-77 - SEGON ESQUERRA, DESPATX 3 - 08172 SANT CUGAT DEL VALLES - M.+34 649 863 302 - T.+34 93 280 97 87 - info@gobelin.es